Зъбни протези 3D Elastic

Най-новите и съвременни протези са 3D ELASTIC - зъбни протези с 3D сканиране, без вземане на мерки, зъбни протези без аналог!

3D ELASTIC зъбни протези са уникални по своята същност и характер - те нямат нищо общо с досега познатите протези.

Това са най-съвременните зъбни протези, изцяло дигитални цифрови протези. При 3D ELASTIC няма взeмане на мерки със силикони, от които на пациентите им се повдига и се задушават от стичащият се силикон в гърлото.

 

 

 

 

 

При 3D ELASTIC тези неприятни изживявания вече са минало. Вместо това използваме  интраорален скенер, с който пациентите се чувстват комфортно, без да им се гади.

 

 

 

 

3D ELASTIC протезите се изработват изцяло на компютър, цифрово. Така се постига изключителна точност и перфектен дизайн на протезата. Самите протези се изработват от компютърно управлявана машина CAD/CAM, която ги изрязва от уникален материал на дискове, който е  единственият термоадаптивен материал за протези, за разлика от всички останали материали, като Tермосенс, Валпласт и др., при които няма нищо термоадаптивно, освен заблуждаващото им име. Tермосенс, Валпласт и др. такива са твърди, но не меки и само леко еластични - това е самата истина за тях. Изработените с CAD/CAM машина 3D ELASTIC протези са изключително точни и прецизни, тъй като при тази технология не се използва шприцване, пресоване, печене в UV фурни, варене и други подобни методи.

 

Какви са предимствата на 3D ELASTIC  ?

- Зъбните протези  3D ELASTIC  притежават революционен БИО-термо адаптивен характер . Може да видите на клипа как при затопляне във вода протезата става термоадаптивна и мека. 3D ELASTIC са единствените протези, които са термоадаптивни и меки за разлика от всики познати досега протези . След като се поставят в устата между /3-5 минути/, протезите 3D ELASTIC се темперират и прилягат като "втора кожа"

- поставени в устата на пациента, зъбните протезите  3D ELASTIC са естетически почти незабележими

- невероятно удобни спрямо другите такива протези

 -изработват се без мерки и отпечатъци, пациента се сканира

- 3D ELASTIC са 100% биосъвместими зъбни протези антиалергични

Относно качествата на 3D ELASTIC пред останалите протези, колкото и не скромно да звучи, разликите са огромни; те нямат допирни точки с другите освен името "зъбни протези".

 

При загубване или уврежане на 3D ELASTIC,  могат да се изрежат на CAD/CAM машината същите зъбни протези, без пациента да посещава клиниката. Вече не е нужно пациента да се връща от чужбина или да прекъсва ваканцията си заради една протеза. Просто само трябва да ни се обади по телефона и ние ще направим нова и ще му я изпратим с куриер.

За изработването на 3D ELASTIC са необхоими две посещения - в първото се сканира,  а във второто се поставят готовите протези; рядко се налага трето за хора без нито един зъб в устата или загубена захапка. При останалите видове протези, за направата им са необходими между 5-6 посещения и дълго време за изработка в зъботехниеската лаборатория.

 

Зъбните протези 3D ELASTIC се изработват единствено и само в нашата клиника и лаборатория - SBC DENTAL, тъй като материалът за тях се изработва по поръчка за нашите собствени нужди от нашите партньори, които произвеждат и други материали за нас.

 

Undefined

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 8.00 до 20.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден