ЕЛАСТИЧНИ ЗЪБНИ ПРОТЕЗИ SBC ELASTIC

..: 

КАКВО Е "SBC ELASTIC"?

"SBC elastic" е иновативен материал за изработка на частични и тотални снемаеми зъбни протези. Произведен в Германия, този уникален материал е разработен от научен екип протезисти и химици, директно за пациента. Материалът за протези SBC Elastic е плод на нашата дългогодишна работа и стремежът ни към непрекъснато усъвършенстване. Създаването на нашият материал за протези SBC Elastic стана възможно благодарение на съвместното ни сътрудничество и партньорство с един от най-мощните немски концерни за производство на медицински изделия. При производството на нашия материал за протези ние сме се водили само и единствено от идеята да постигнем качество - комфорт и чувството за удобство за пациентите. Днес с гордост можем да заявим, че нашият материал за протези се изработва по поръчка, за нашите нужди, и в съответствие с най-високите стандарти в Германия, което от своя страна е гаранция както за високото качество на материала, така и за надеждността на изработените от него зъбни протези. Произведено в Германия - символ за най-високо качество в областта на медицинските продукти.

За сега, материалът за еластични протези "SBC elastic" не е наличен за свободна продажба и не е предназначен за продажба на други зъботехнически лаборатории.

Протезите SBC elastic се изработват единствено в Зъботехническа лаборатория SBC DENTAL. Защо това е така? При работа с материала SBC elastic се използва специална апаратура и техника. Апаратурата и методът на работа са разработени от SBC DENTAL и технологията на изработка е позната единствено на нашите специалисти. Нашият екип от опитни протезисти познава в детайли всеки един етап от изработването на зъбните протези - от вземането на мярката/отпечатъкът/, до завършването на готовата протеза. Затова, с цел избягване на фалшиви и некачествени материали за еластични протези и нарушаване протокола за работа, протезите "Ес Би Си Еластик" се изработват единствено и само в Зъботехническа лаборатория SBC DENTAL.

 

...: 
Защо еластичните зъбни протези SBC elastic са най–добрите протези? Първо, SBC elastic е създаден от профисионалисти в тясно сътрудничество с дентални специалисти - протезисти, които знаят най-добре какви качества трябва да притежава един материал за зъбни протези и какви точно физични и химични характеристики трябва да има. Второ, това е така поради ред причини с които те превъзхождат редица протези а имено това са: Еластичните протези SBC elastic са незабележими в устата на пациента - сливат се с лигавицата и изглеждат максимално естествено Еластичните протези SBC elastic са изключително устойчиви и не променят цвятът си с времето Зъбните протези SBC elastic създават ненадминат комфорт, мекота и удобство при носене SBC elastic не поемат миризми и чужди вкусове Еластичните протези SBC elastic не се чупят и повреждат при правилва употреба SBC elastic са наистина еластични протези Зъбните протези SBC elastic могат да се поправят. Напълно възможно е добавянето на зъби и задръжни елементи. Могат да се носят дълго време. ЕС БИ СИ еластик протезите не са временни протези и могат да се използват години наред SBC elastic не задържат налепи и плака - перфектната хигиена Прилягат перфектно и няма да увредят венците на пациентите с меки протези Абсолютно антиалергични протези - не предизвикват никакво дразнене и алергични реакции Зъбните протези SBC elastic притежават пълна годишна гаранция SBC elastic имат сертификат за качество, което гарантира тяхното високо качество и произход

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 8.00 до 20.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден