СИЛИКОНОВИ ПРОТЕЗИ THERMOSENS

..: 

В България от доста години се ползват различни технологии и материали за изработка на гъвкави зъбни протези в денталната практика . Широко използвани в ежедневието са много различни нарицателни за този вид протези – меки, силиконови, еластични, флекси и т. н. Пациентите често пъти не са достатъчно запознати и търсят информация за ThermoSens протезите предимно в Интернет . За съжаление там не винаги намират правилните отговори. Ето някои от най-често задаваните въпроси за протезите ThermoSens:

100 % ThermoSens  /ТЕРМОСЕНС/ - ИСТИНАТА, ТАКАВА КАКВАТО Е    НАТИСНИ ТУК >>>

Могат ли да се поправят еластичните протези ThermoSens? - Да, могат да се правят всякакви поправки, включително ребазации; също могат да се добавят зъби и куки. Освен това, разходите за поправка на ThermoSens са значително по-ниски в сравнение с други видове гъвкави протези.

Колко дълго може да се ползват еластичните протези ThermoSens? -  Всяка зъбна протеза е временна. Протезите ThermoSens могат да се ползват точно толкова дълго, колкото и обикновенните плакови протези. Материалът, от който са изработени не се променя с времето. Възможността да се добавят нови зъби и куки ги прави дълговременни протези.

Как да почистваме и поддържаме своите протези  ThermoSens?

Термосенс протезите не бива да се почистват с паста за зъби и четка, тъй като четките и пастите надраскват протезата. Освен това пастите съдържат абразиви  и увреждат протезата в дълбочина. Веднъж надраскана, протезата започва да задържа много повече плака и бактерии. За поддържане и почистване на еластични силиконови протези Thermosens, ние препоръчваме ежедневна употреба на  препарат за протези Renew.

 

...: 
Поемат ли неприятни миризми протезите ThermoSens? - Материалът , от който са изработени тези протези не поема и не задържа никакви течности и миризми. Все пак трябва да се спазва адекватна орална хигиена, както при всички видове протези (протезите да се почиства след всяко хранене, да се използват препарати за почистването им, да се почистват в ултразвукови ванички за протези). Могат ли да се изработват тотални протези ThermoSens? – Да, протезите ThermoSens прилягат изключително точно върху небцето, а тяхната еластичност и здравина, съчетани с ниското им тегло и полупрозрачна структура създават по-голям комфорт и естествен вид на пациента. Променят ли цвета си протезите ThermoSens? - Не, това е невъзможно да се случи, защото материалът, от който са изработени не поглъща течности (не имбибира), за разлика от акрилните протези и от протезите Valplast, а също и от естествените зъби , които се оцветяват от употреба на храни, напитки и др. Ако искате да получите повече информация, можете да посетите официалната страница на VERTEX-DENTAL www.vertex-dental.com * Всички снимкови материали са заснети от SBC Dental и са обект на авторско право.
Брошури: 

Ако искате да получите допълнителна информация за ThermoSens, можете да изтеглите брошурата

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 8.00 до 20.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден