Зъбни протези SBC Digital Тотални

ЗАЩО СЕ ПОСТАВЯТ ТОТАЛНИ ПРОТЕЗИ?

Мнения за тотални протези са от най различен характер. Основно плаковите акрилни тотални  протези са създадени за възстановяване на хранене и правилното смилане на храната. Защото храната ако не се преработва правилно  настъпват тежки усложнения в организма ,като човек почва да има проблеми със стомаха  жлъчката  натоварва и  други органи които предизвикват различни заболявания. Ето защо целите тотални плакови зъбни протези и частични зъбни протези са толкова важни, те не се слагат за красота. Повечето пациенти си поставят зъбни протези с цел подобряване на външния си вид и при  хранене те ги свалят което е много вредно и погрешно. Те съобщават, че свалят своите протези защото са им неудобни нестабилни. За това пациента трябва внимателно да избере клиниката и зъботехническата лабораторията която ще изработи неговите тотални плакови зъбни протези.
 

КЪДЕ МОГА ДА СИ НАПРАВЯ ХУБАВИ И УДОБНИ ТОТАЛНИ ПЛАКОВИ ПРОТЕЗИ?

Ние SBC DENTAL сме специализирани от дълги години в този област също така непрекъснато се занимаваме с научна дейност  и създаваме нови материали за протези и технологии за тяхното изработване. За това при нас може да си на правите  правилните протези с които да се храните и усмихвате. Като видове и материали няма избор тотолните плакови зъбни протези те се изработват от акрилна пластмаса която в повечето случаи предизвиква алергии и дразнене и силно зачервяване на езика акрилната пластмаса съдържа остатъчен мономер които е токсичен представлява клетъчна отрова опасен е.
 

ЗАЩО ДА СИ НАПРАВЯ ПРОТЕЗИ  В SBC DENTAL, А НЕ НЯКАДЕ ДРУГАДЕ?

При нас това с остатъчния мономер и алергии не е така ние сме първата и единствена клиника  които сме спрели напълно използването на акрилни пластмаси. Разработили сме нови материали които не съдържат остатъчен мономер. Технологията която сме разработили е най-добрата. Не работим вече с взимане на множество неприятни за пациента мерки . Работим с интраорален  скенер с които се сканира цялата уста това не е рентгенов скенер това е скенер на принципа на видео камера той е абсолютно безвреден. Целя процес е дигитален пациента идва на преглед след това сканираме. Идва втори път определяме височината формата на зъбите и цвета. И след това пациента и два да си вземе готовите протези. Просто е в сравнение със старите  и неприятни методи при които се предизвиква гадене на пациента  при взимане на мерки с силикона , това вземане на мерки е няколко пъти и пациента прави между 5 и 8 посещения докато станат протезите. 
 

ИМА ЛИ БЕЗПЛАТНИ ПРОТЕЗИ И КЪДЕ МОГА ДА СИ НАПРАВЯ ТАКИВА БЕЗ ДА ДОПЛАЩАМ?

В SBC DENTAL имаме и социална  програма в която предлагаме напълно безплатни цели протези  като казваме безплатни означава напълно безплатни без никакво доплащане. Това е единствено само при нас в цяла България. Другите клиники ще ви разправят за безплатни протези и после ще ви искат пари за доплащане на зъботехническата лаборатория. При нас няма никакво доплащане, предплащане изплащане и някакви други глупости казахме напълно безплатни . За безплатните протези моля питайте защото бройката за безплатни всеки месец са ограничени.

Ето и мнения на няколко пациенти, които са се възползвали от нашите услуги.   МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>>

 

 

 

Undefined

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 8.00 до 20.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден