Текущи промоции

 .

 Дентален център SBC dental пуска в промоция новите циркониеви коронки и мостове /от изцяло чист цирконий, при който няма отчупване на керамика от зъба/, на цената на обикновената металокерамика . При регулярна редовна цена на циркониевите корони от 650.00 лева, промоционалната цена от 350.00 лева. В сравнение с цените в страната - те вървят между 700-800 лева и повече, и при тях има опастност от отчупване на керамиката.
За отличната поддръжка и хигиена на вашите зъбни протези, било то силиконови или обикновени зъбни протези, Дентален център SBC dental пуска в промоция Renew препарат за професионално почистване и дезинфекция на всички видове зъбни протези. Препаратът Renew почиства, дезинфекцира, реновира и предпазва протезите от увреждане. От регулярна редовна цена от 28.00 лева за брой сега за 50.00 лева за два броя Renew - професионален препарат за почистване на всички видове зъбни протези.
Дентален център SBC dental пуска в промоция избелване на зъби с включено почистване на зъбен камък. От промоционалната процедура могат да се възползват всички пациенти, защото избелващата система, която използваме, е напълно безвредна. При нас се разчита на мощност на лазерната лампа, а не на силен избелващ агент. Месечните бройки от тази промоционална оферта са ограничени. От регулярна редовна цена от 480.00лева. сега на цена от 110.00 лева. За отзиви и коментари вижте тук

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 8.00 до 20.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден