Текущи промоции

Във връзка с представянето на нашите най-нови хитови продукти като силиконови еластични зъбни протези SBC Elastic NEW FORMULA, Дентален център SBC Dental отпуска ограничени бройки от силиконовите еластични зъбни протези SBC Elastic NEW FORMULA от регулярна редовна цена от 720.00 лева на супер цена от 480.00 лева, която е най-добрата цена за еластична силиконова протеза.
Също така, Дентален център SBC dental пуска в промоция новите циркониеви коронки и мостове /от изцяло чист цирконий, при който няма отчупване на керамика от зъба/, на цената на обикновената металокерамика . При регулярна редовна цена на циркониевите корони от 650.00 лева, промоционалната цена от 350.00 лева. В сравнение с цените в страната - те вървят между 700-800 лева и повече, и при тях има опастност от отчупване на керамиката.
За отличната поддръжка и хигиена на вашите зъбни протези, било то силиконови или обикновени зъбни протези, Дентален център SBC dental пуска в промоция Renew препарат за професионално почистване и дезинфекция на всички видове зъбни протези. Препаратът Renew почиства, дезинфекцира, реновира и предпазва протезите от увреждане. От регулярна редовна цена от 28.00 лева за брой сега за 50.00 лева за два броя Renew - професионален препарат за почистване на всички видове зъбни протези.
Дентален център SBC dental пуска в промоция избелване на зъби с включено почистване на зъбен камък. От промоционалната процедура могат да се възползват всички пациенти, защото избелващата система, която използваме, е напълно безвредна. При нас се разчита на мощност на лазерната лампа, а не на силен избелващ агент. Месечните бройки от тази промоционална оферта са ограничени. От регулярна редовна цена от 480.00лева. сега на цена от 110.00 лева. За отзиви и коментари вижте тук

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 8.00 до 20.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден