Художествено изграждане на фронтални зъби с фотополимер

Художественото изграждане на фронтални зъби с фотополимер е най-ново и съвременно естетично  решение в стоматологията, което има за цел да възвърне естетичния и функционален вид на зъбите. Фотополимерите са специални композитни материали, които се използват за възстановяване на дефекти на зъбите.

Процесът на изграждане на фронтални зъби с фотополимер включва няколко стъпки. Първо, стоматологът извършва подробен клиничен преглед на пациента, за да определи оптималното решение за възстановяване на зъбите. След това се правят отпечатъци на устата на пациента, които се използват за изработване на модели за изграждане на новите зъби.

След като моделите са готови, стоматологът започва процеса на художествено изграждане на фронталните зъби. Той използва специална техника и технология, за да приложи фотополимерите върху моделите. Този процес включва изграждане на формата и контура на зъбите, както и придаване на желаният цвят и текстура..

Един от големите ползи при художественото изграждане на фронтални зъби с фотополимер е възможността за индивидуализация и персонализация. С помощта на различни техники и материали, стоматолозите могат да създадат зъби, които са напълно подобни на естествените. Това позволява пациентите да се радват на естетично изглеждаща усмивка и повишена самочувствие.

Освен това, художественото изграждане на фронтални зъби с фотополимер е бърз и безболезнен процес. В сравнение с други методи за възстановяване на зъбите, като например  циркониеви коронки или цирковиеви фасети, изграждането с фотополимер изисква по-малко време и клиентът може веднага да се върне към своите ежедневни дейности.

В заключение, художественото изграждане на фронтални зъби с фотополимер е иновативен метод, който предоставя много предимства на пациентите. Той не само възвръща естетичния и функционален вид на зъбите, но и подобрява живота и самочувствието на пациентите чрез създаване на прекрасна усмивка.

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 10.00 до 19.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден