Интраорално 3D сканиране

Използването на модерни технологии в нашата клиника е най-добрият начин да предоставим по-високо качество на услугите и по-добри резултатите за нашите пациенти. Ние в SBC Dental сме ангажирани да ви предоставим най-добрата технология, за да имате доверие в качествените услуги, които получавате.

Технологията за интраорално сканиране осигурява висококачествени възможности за визуализация за различни възстановителни и козметични стоматологични процедури.

Какво представлява интраоралният скенер?
Когато използваме интраорален скенер за цифрово сканиране, ние заснемаме множество точни до микрона 3D изображения за само за няколко минути. При интраоралното сканиране няма никакво облъчване и е напълно безвредно за пациента.


В SBC Dental разполагаме с най-добрите 3D интраорални скенери с точност 7 микрона

 


Интраоралното сканиране е много по-удобно както за доктора, така и за пациента. 

Интраоралното сканиране е процес за събиране на цифрови изображения: малък по размер скенер се движи в устата на пациента, улавяйки хиляди кадри в секунда. След това компютърната система сглобява изображенията, за да създаде 3D изображение на цялата уста. Тъй като скенерът е компактен, по-лесно и по-точно се дигитализират труднодостъпните зони в задната част на устата.

Данните от интраоралното 3D сканиране ни осигуряват много повече подробности от стандартната техника с отпечатъци. След това интраоралните сканирания се използват за създаване на зъбни модели, в случай, че пациентът се нуждае от възстановителна стоматологична работа - зъбни коронки, мостове, зъбни импланти, протези. Освен това тези сканирания са полезни за диагностика при определяне на проблеми и разработка на оптимални планове за лечение.

 


     

Стари методи за снемане на отпечатъци от челюстите


 

3D интраорално сканиране


Предимства на интраоралните скенери 

Защо сме горди да предложим 3D интраорално сканиране в нашата клиника? 

Скорост: Отминаха дните, когато трябваше да вземаме отпечатъци от устата на пациентите и да ги изпращаме физически в нашата зъботехническа лабораторията. Вместо това сега нашите 3D интраорални скенери ускоряват процеса на лечение при импланти, корони, мостове, фасети, Invisalign и др.  Нашите 3D интраорални скенери позволяват пълно сканиране на челюстите само за 60 секунди, което спестява време на пациента и зъболекаря.
 

Точност и надеждност: Цифровото сканиране е много по-точно и по-надеждно в сравнение със старите методи, при които се използват различни отпечатъчни материали - силикони, алгинати и др. Тази висока точност и надеждност ви дава спокойствие да знаете, че получавате качествено лечение.
 

Висока прецизност: Ненадминатата прецизност на сканиране, постигната чрез тази технология, означава, че можете да очаквате отлични резултати за вашето лечение. С помощта нашите   3D интраорални скенери ние създаваме възстановявания, които пасват идеално в устата ви, давайки ви оптимален резултат за подобряване на усмивката ви.

 

Комфорт за пациента: С помощта нашите   3D интраорални скенери ние снемаме отпечатъци от устата на пациента без да ползваме старите неприятни лъжици и силикони, без гадене и без дискомфорт и неудобство за пациента. 

 

Интернет връзка: Нашите 3D интраорални скенери могат да се свържат директно с нашата зъботехническа лаборатори и нашите CAD/CAM системи и фрезови машини.
 

Time Lapse:  Използването на 3D интраорални скенери също е чудесен начин за сравняване на записи за определен период от време. Можем да видим промени в линиите на венците, както и движението в челюстта и износване на зъбите.
 

Научете повече за денталната технология в SBC Dental
Имате ли въпроси относно дигиталното интраорално цифрово сканиране на устата и зъбите? Ако искате да научите повече за нашата дентална технология или качествените зъболекарски услуги, които предлагаме, свържете се с нас за повече информация.

Нашето обещание е да осигурим на вас и вашето семейство качествени стоматологични грижи в безопасна среда. Независимо дали искате да обсъдите козметични зъболекарски услуги или е време за почистване и преглед, или пък имате нужда от качествено зъбопротезиране със зъбни коронки, мостове, фасети, импланти, зъбни протези и др. , свържете се с нас на тел. 0886 06 77 58. 

 

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 10.00 до 19.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден