Лазерна корекция на пигментирани венци

      

Лазерната корекция на пигментирани венци е процедура, която се извършва от квалифицирани стоматолози с цел подобряване на естетиката на усмивката. Пигментацията на венците може да бъде естетически проблем, който засяга много хора по света. 

Тя е често срещана и се характеризира с тъмни  петна в областта на венците, които се отличават от останалите зъби.

Тази процедура, използваща лазерна технология, предоставя на пациентите възможност да преобразят външния вид на зъбите си, като възстановяват естетическия аспект на усмивката си. Лазерната корекция на пигментирани венци се извършва с помощта на специална услуга като диоден лазер, който отстранява пигментацията и подобрява цвета и текстурата на венците.

При самата процедура стоматологът променя специфични разстояния, форми и плътността на венците, за да създаде по-естетични и хармонични венците. Когато лазерната енергия се насочи към пигментираните венци, тя нежно премахва прекалените меланинови пигменти, като по този начин осигурява по-равномерен и съгласуван цвят на венците.

Освен подобряването на естетиката на усмивката, лазерната корекция на пигментирани венци може също така да има и някои здравословни ползи. Премахването на прекалената пигментация и бактериалния биофилм и вредни организми от венците може да намали риска от развитие на  болести на венците.

Една от големите предимства на тази процедура е, че тя е минимално инвазивна и малко болезнена. Пациентите не изискват анестезия и време за възстановяване е ниско. За повечето пациенти се изисква две или три посещения при стоматолога, за да се постигне желания резултат.

Лазерната корекция на пигментирани венци е иновативна и безопасна процедура, която може да помогне на пациентите да подобрят естетиката на усмивката си. Тя предлага бързи, ефективни резултати и почти няма последици. Стоматолозите могат да посъветват как се извършва процедурата и да споделят предимствата и рисковете с пациентите.

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 10.00 до 19.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден