Мостове и коронки върху биоимпланти

ЗЪБНИТЕ КОРОНИ И МОСТОВЕ КОИТО ПРЕВЪЗХОЖДАТ ИМПЛАНТИТЕ. КОИ СА ТЕ?

Зъбните конструкции за въстановяване на цяла уста,  които превъзхождат зъбните импланти  -  това са SBC Dental Optic.  Това е алтернатива на половин цена, в сравнение с имплантните системи като All on 4 и други импантни системи.           

Манипулации и процедури свързани с поставяне на зъбни  импланти

системи за имплантиране

 SBC Dental Optik

Нужна хиругична операция  ДА НЕ
Висока цена -двойна ДА НЕ
Поставяне на анестезии-упойки ДА НЕ
Дупчене, раз пробиване на зъбната кост ДА НЕ
Изваждане на всички зъби  и дискомфорт ДА НЕ
 Дълго заздравяване на хиругични рани и болки  ДА НЕ
Възможност за сваляне и почистване от пациента ДА НЕ
Възможност за поставяне при наличие и на един зъб ДА НЕ
Поставяне при подвижни зъби Да НЕ
Абсолютна забрана за тютюнопушене ДА НЕ
Възможен ремонт  без нужда от нова конструкция ДА НЕ
При загубване мога ли да получа нова без посещение ДА НЕ

       САМО НА ДВА ЗЪБА

 

Какви са предимствата на протезите SBC Dental Optic?

Това са хибридни конструкции за възстановяване на зъбите. Тези протези са фиксирани стабилно в устата на пациента, подобно на естествени зъби. В същото време този тип зъбни мостове са подобни на подвижните протези, защото могат лесно да бъдат сваляни и почиствани  от пациента. Също така, лесно и бързо могат да бъдат ремонтирани, ако това се наложи.

Липсва каквато и да е болка и дискомфорт при пациента по време на лечението, тъй като при този тип протезиране не се извършват никакви хирургични операции, няма нужда от разпробиване на зъбната кост и послле навиване на импланти в нея. Няма риск от следоперативни усложнения и инфекции.

При  SBC Dental Optic не се налага да бъдат изваждани зъбите на пациента. Точно обратното - естествените зъби ще послужат за естествена задръжка на протезите. Пациентите запазват собствените си зъби. Те не се вадят.

При SBC Dental Optic протезите няма импланти - при тях няма риск от отхвърляне на имплантите.

Кой е подходящ за протези SBC Dental Optic?

На практика - всеки един пациент, без изключение.

Протезите SBC Dental Optic  функционират като БИОИМПЛАНТИ, Биохарактерът им  позволява този вид зъбно възстановяване да бъде подходящо за всички пациенти, които се нуждаят от зъбопротезиране. Особено подходящ вариант за пациенти, при които имплантирането е противопоказано, диабетно болни пациенти

- пациенти със сърдечно-съдови заболявания

-алергични пациенти

Особено подходящи са за пациенти с вредни навици, като тютюнопушенето - пушачи. При стандартните импланти пушенето е абсолютно противопоказно, защото пациентите пушачи бързо загубват имплантите.

Как функционират SBC Dental Optic?

SBC Dental Optic  се държат на място с помощта на телескопични коронки върху собствените ви зъби, без да се използват неестетични задръжни куки, протезата. SBC Dental Optic  не засягат речта и не пречат на вкусовите усещания.

Как се правят SBC Dental Optic?

Ние сме взели основната  философия на немската технология и от своя страна сме развили и подобрили технологията като сме я превърнали от ръчна в цифрова съвременна високотехнологична система.

Също така сме подменили старите и вредни материали с  нови безвредни и естетични такива. При протезите SBC Dental Optic няма метални носещи кепета, тъй като металът е вреден за човешкият организъм. Металните кепета сме заменили с циркониеви кепета, изработени с помощта на компютърна цифрова технология CAD/CAM,  която е супер прецизна и елиминира човешките грешки при ръчния труд. 

Основното нещо, с което нашите протези се отличават е, че настройката върху циркониевите кепета е монолитна, от безвреден материал, които при прекомерно натоварване има  еластичност, като с това се избягва счупването,  както при имплантните конструкции .

Всички данни от устата на пациента, по които изработваме SBC Dental Optic, се снемат с модерен интраорален скенер TRIOS 3Shape , с което се избягва дискомфортът и неприятното чувство на пациента от отпечатъчните силиконови маси, които предизвикват неприятно гадене и задушаване на пациента.

 

Колко зъба са необходими за поддържане на SBC Dental Optic?

SBC Dental Optic  могат да бъдат монтирани на няколко останали зъба, дори и на един зъб. Ако след време пациентът загуби някои от своите зъби, протезите могат да бъдат адаптирани, без да се налага да се изработват нови такива.

Можете ли да поставите SBC Dental Optic на подвижни зъби?

Да, SBC Dental Optic могат да се поставят успешно дори и на подвижни зъби, които повечето зъболекари всъщност биха извадили, за да ви поставят цяла протеза или импланти. Ваденето на зъби не е необходимо при SBC Dental Optic. Това е двойното предимство, защото освен, че няма нужда от операция по имплантиране, няма нужда и от изваждане на естествените зъби

 

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 8.00 до 20.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден