Поставяне на зъбно бижу

    

Поставянето на зъбно бижу е естествено продължение на развитието на модата и самоизразяването чрез персоналния стил. Това козметична процедура, при която се поставя деликатно бижу на зъба, е придобила популярност по всички континенти и е станало стилен акцент върху усмивката.

Първоначално зъбните бижута са се използвали предимно от моделите и знаменитостите, но с изминалото време тенденцията се е разпространила и сред обикновените хора. Днес, все повече и повече хора да изразяват своята индивидуалност и креативност, като избират да се украсят със зъбни бижута.

Предимствата на поставянето на зъбно бижу са различни. То осигурява уникален начин за самоизразяване и допринася за блясъка на усмивката. Зъбното бижу може да бъде изработено от различни материали като злато, сребро или бижутерийни камъни, което дава възможност на хората да се покажат със стилен и елегантен аксесоар, който допълва тяхната визия.

Освен естетическото предимство, поставянето на зъбно бижу е и безопасна и неинвазивна процедура. Има минимален ефект върху цялостното здравословно състояние на устната кухина и не предизвиква увреждане на емайла или повърхността на зъбите. Зъбното бижу може да бъде лесно поставено от зъболекар, който предварително почиства и суши зъба, след което го закрепва със специално лепило. Процедурата е бърза и безболезнена, и не изисква аналгезия или възстановително време.

Важно е да се отбележи, че поставянето на зъбно бижу не е подходящо за всеки. Има определени случаи, при които не е препоръчително да се прави тази процедура. Например, при наличие на кариеси, възпаление на венците, пародонтит или други зъбни проблеми. Затова е важно да се консултирате , преди да вземете окончателното решение за поставяне на зъбно бижу. 

 Зъбно бижу е модерна и стилна тенденция във света на козметичната стоматология. То предоставя уникален начин за изразяване на индивидуалността и креативността на хората, допринасяйки за блясъка и усмивката. В същото време, тази процедура е безопасна и неинвазивна и не предизвиква увреждане на зъбите. Поискайте съвет от наш специалист, преди да изберете да поставите зъбно бижу, за да се гарантира оптималните резултати и защита на вашата устна кухина.

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 10.00 до 19.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден