Зъбни протези SBC Digital Тотални

Защо се поставят тотални протези?

Мненията за тотални протези са от най-различен характер. Основно, плаковите акрилни тотални  протези са създадени за възстановяване на храненето и правилното смилане на храната. Защото храната, ако не се преработва правилно,  настъпват тежки усложнения в организма, като човек постепенно започва да има проблеми със стомаха, жлъчката, натоварва и други органи, което предизвиква редица различни заболявания.

Ето защо целите тотални плакови зъбни протези и частични зъбни протези са толкова важни. Протезите не се слагат за красота. Повечето пациенти си поставят зъбни протези с цел подобряване на външния вид и при  хранене ги свалят, което е много вредно и погрешно. С правилно изработени зъбни протези пациентите могат да се хранят без проблем, без усещане за дискомфорт.

Важно е пациента внимателно да избере клиниката и зъботехническата лабораторията, която ще изработи неговите тотални плакови зъбни протези. Повечето пациенти си мислят, че няма значение къде и при кого ще се правят зъбните им протези, но това обаче съвсем не е така. Затова някои пациенти имат няколко чифта протези, които за съжаление не могат да носят, поради  причината, че не са подбрали специализирана клиника.
 

Къде мога да си направя хубави и удобни цели плакови зъбни протези?

Ние, SBC DENTAL, сме специализирани от дълги години в този област. Също така, непрекъснато се занимаваме с научна дейност  и създаваме нови материали за протези и технологии за тяхното изработване. При нас може да ви бъдат направени  правилните зъбни протези, с които да се храните и усмихвате. Ние можем да изработим за вас цели плакови зъбни протези, които да бъдат почти толкова удобни и стабилни, колкото и една силиконова протеза. Това се случва, защото  "отпечатъците" се снемат със сканиране на устата. Ние сме единствените в страната, които работим по метода сканиране на устата. При сканирането не се допускат грешки и неточности, както при силиконовите отпечатъци. Затова резултатите са винаги успешни, удобни и стабилни протези.

Най-важното условие за добрия успех обаче е екип от специалисти, а ние разполагаме с най-добрите специалисти в страната - хора, които знаят какво правят. Понякога идват пациенти, които са си правили по няколко протези, но неуспешни. След преглед при наш специалист и последвала лазерна корекция на протезното поле и изработване на нова правилна протеза,  после пациента съобщава, че вече новата му протезата е много стабилна и удобна, в сравнение с предишните му протези. Ето за това говорим за експерти в зъбопротезирането, които знаят какво правят.

Като видове и материали при този вид протезиране в повечето стоматологични клиники няма голям избор. Тоталните плакови зъбни протези се изработват от акрилна пластмаса, която в повечето случаи предизвиква алергии и дразнене и силно зачервяване на езика, защото акрилната пластмаса съдържа остатъчен мономер, които е токсичен представлява клетъчна отрова опасен е.

Защо да си направя протези в Ес Би Си Дентал, а не някъде другаде?

При нас всеобщия проблем с остатъчния мономер и алергии е решен. Ние сме първата и единствена клиника, в която сме спрели напълно използването на акрилни пластмаси. Разработили сме нови материали, които не съдържат остатъчен мономер. Технологията,  която сме разработили е най-добрата за момента. Не работим вече с вземане на множество неприятни за пациента мерки, а използваме вече интраорален  скенер, с които се сканира цялата уста.  Целият процес по протезирането е дигитален - пациента идва на преглед след това сканираме. Идва втори път - определяме височината, формата на зъбите и цвета. И след това пациента идва да си вземе готовите протези. Просто е в сравнение със старите  и неприятни методи при които се предизвиква гадене на пациента при взимане на отпечатъци с силикона, това вземане на мерки е няколко пъти и пациента прави между 5 и 8 посещения докато станат протезите. 


еластични протези, силиконови протези, частични протези, термосенс протези, най- добрите протези, меки протези, импланти протези, зъбни протези, есластични зъбни протези , силиконовизъбни протези,меки еластични зъбни протези , наий-добрите зъбни протези модерни зъбни протези, удобни меки зъбни протези, цена на зъбни протези, частични еластични зъбни протези, комбинирани протези с циркониеви коронки, еластични зъбни протези SBC elastic, SBC elastic най-добрите зъбни протези, луксозни зъбни протези SBC elastic, кои са най-добрите зъбни протези, кои протези са по-добри от термосенс протезите,

 

Еластичните силиконови протези, а и по принцип всички зъбни протези, трябва редовно да се почистват. Как да става това без да увреждаме своите зъбни протези? За тази цел се използва специален препарат за протези Renew. RENEW гарантирано почиства и не уврежда протезите, за разлика от таблетките, които увреждат протезите и ги правят чупливи.

ВИЖ ПОВЕЧЕ


 

 

 

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 8.00 до 20.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден