Компютърен 3D дизайн на усмивката

Дигитален дизайн на усмивката. Какво е това?

Предстои ви лечение на зъбите със зъбни коронки или зъбни мостове? Или може би планувате да подобрите усмивката си с бондинг или зъбни фасети?

Ако искате да видите пълното въздействие на трансформацията на бъдещата ви усмивка още преди да започнете лечението,  ние можем да направим точно това! 

Digital Smile Design (DSD) или още Дигитален дизайн на усмивката е вълнуващ нов инструмент, който помага на нашите пациенти да поемат активна роля в създаването на своята усмивка и им дава ясна и точна картина за това как ще изглежда крайният резултат.

Ние в SBC Dental практикуваме наистина СЪВРЕМЕННО зъболечение и в ежедневната си практика използваме два различни вида софтуер за компютърно моделиране на усмивките на нашите пациенти. 

 

   

 

Как се прави дигитален дизайн на усмивката?

Първоначално ще започнем с обстоен дентален преглед. Целта на първото ви посещение за дигитален дизайн на усмивката в SBC Dental е да разберем по-добре вашите желания, представи и очаквания за бъдещата ви усмивка. Като част от процеса ще направим цифрови снимки на вашите зъби, лице и усмивка. Също ще направим дигитално 3D интраорално сканиране на вашите зъби и захапка с помощта на 3D инраорален скенер. 

От снетите данни нашите експерти ще създадат 3D модел на вашите зъби, венци, челюст и устни, както и 3D визуален проект на бъдещата ви усмивка. Според спецификата на конкретния случай на пациента, нашите специалисти ще използват един от двата ни специализирани софтуери за дигитален компютърен 3D дизайн на усмивката.

Eдно от основните предимства на дигиталния дизайн на усмивката Digital Smile Design е, че вие ще можете да тествате вашата усмивка. След като решите как искате да изглежда вашата нова усмивка, заедно ще съставим план за лечение. Вече сте готови да започнете вашата пълна промяна на усмивката в SBC Dental!


В SBC Dental работим с двата световно най-добри софтуера за компютърен дизайн на усмивката


ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 10.00 до 19.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден